Boek

Als gezin zijn we in 2010 een gezinshuis gestart om kwetsbare jongeren een (tijdelijk) thuis te geven. Het is tijd om deze prachtkinderen een podium te geven. Dit jaar (2022) heb ik mijn tijd gestoken in het werken aan een zowel aangrijpend als liefdevol boek over de jongeren die onderdak vonden in ons gezinshuis. In Ik zie je deel ik tevens mijn visie op het tekort dat kinderen ervaren in de jeugdzorg doordat zij zich niet gezien, niet gehoord, niet begrepen en niet geloofd voelen. Dat zie ik graag anders. Dat kan anders. Dat moet anders. Gewoon omdat deze kinderen dat verdienen!

Het boek Ik zie je verschijnt in april 2023 via uitgeverij Plotfarm. Wil je het bestellen? Dat kan via: https://www.plotfarm.nl/store Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is def-cover-1030x1030.jpeg

Gezinshuis Harteman voor 3FM Serious Request 2022 

Leuk nieuws! Het zal je niet ontgaan zijn, maar Serious Request is gestart. Een week lang wordt er geld opgehaald om Stichting Het Vergeten Kind te steunen. Aangezien dit onderwerp ons na aan het hart ligt kom ik samen met uitgeverij Plotfarm in actie. Gedurende de week van Serious Request is de verhalenbundel Ik zie je in de voorverkoop te bestellen voor 20 euro. Hiervan doneren wij 14 euro aan Serious Request om zo bij te dragen aan dit warme initiatief. Wil je ook meedoen?

Deze actie is verlopen en heeft maar liefst 2819 euro opgebracht. Een geweldig bedrag en iedereen die hier aan bijgedragen heeft: hartelijk dank! Samen kunnen we de wereld een stukje mooier maken!

Uiteraard is het boek nog te bestellen: https://www.plotfarm.nl/store