Boek

Gezinshuis Harteman voor 3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou en heel Nederland van 18/tm 24 december geld in voor stichting Het Vergeten Kind. Hiermee kan Het Vergeten Kind hun belangrijke werk nog beter kan doen en licht brengen in het leven van 100.000 vergeten kinderen.

Wij als gezinshuis en uitgeverij Plotfarm dragen bij aan deze actie. Samen is er gewerkt aan een aangrijpend en liefdevol boek over jongeren in ons gezinshuis. Het is tijd om deze prachtkinderen een podium te geven. Ik zie je verschijnt in april 2023. Aangezien dit onderwerp ons zo na aan het hart ligt en vertegenwoordigt waar Stichting Het Vergeten Kind voor staat, is het boek gedurende de week van Serious Request al te bestellen. We doneren een groot deel van de opbrengst van de verkoop van het boek gedurende deze periode aan Het Vergeten Kind.

Door het boek nu te reserveren, kunnen wij de opbrengst direct doneren aan Serious Request en op die manier bijdragen aan dit warme initiatief. Het boek kost 20 euro inclusief verzendkosten. Hiervan is 14 euro voor Het Vergeten Kind, de overige 6 euro zijn voor productie en verzendkosten. Wij zorgen ervoor dat het exemplaar in april bij jou in de brievenbus ligt.

Reserveer het boek hier: https://plotfarm.nl/ikzieje/.

Met het verschijnen van Ik zie je hoop ik dat kwetsbare jongeren gezien worden voor wie ze zijn en gezinshuizen meer bekendheid krijgen.

Laat dit boek een belangrijke bijdrage leveren aan een betere samenwerking binnen de jeugdzorg. Gewoon omdat het nodig is en deze prachtkinderen het verdienen!

Samen kunnen we de wereld een stukje mooier maken!

Liefs Ine